De onderwaterwereld in zwartwit

12 april 2015
274

De meeste onderwaterfoto's zijn in kleur om de kleurrijke wereld beneden de zeespiegel in volle glorie in kaart te kunnen brengen. De Indonesische fotograaf Hengki Koentjoro doet juist het tegenovergestelde: hij bekijkt de onderwaterwereld in zwartwit. De lijnen en patronen van de flora en fauna komen zo goed tot uitdrukking. Alhoewel de zee een heel ander karakter krijgt, zijn de foto's bijzonder in de kracht die ze uitstralen!
Vind je deze zwartwit foto's mooi? Bekijk dan ook deze foto's van stormachtige luchten zoals je ze nog nooit hebt gezien.
Hengki-Koentjoro2 Hengki-Koentjoro4 Hengki-Koentjoro3 Hengki-Koentjoro5 De onderwaterwereld in zwartwit | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Vlinders worden bloemen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down