De mooiste wereldbol ooit

28 augustus 2015
447
wereldbol

Wereldbollen: passen ze nog in de huidige tijd of zijn ze achterhaald? Ze zijn zeker niet meer in iedere woonkamer te vinden, en als u bedenkt wanneer u er voor het laatst eentje hebt bestudeerd is dat misschien... op de basisschool? Onderstaande beelden laten zien dat dat absoluut zonde is. Bellerby & Co. is een van de laatste twee vervaardigers van wereldbollen, en hun producten zijn niet minder dan ware kunststukjes. Volledig met de hand gemaakt, met grote aandacht en precisie. In smalle strips worden de kaarten op de bol geplakt, daarna prachtig ingekleurd en de ontdekkingsreis kan beginnen. Daar kan geen toch Google Maps tegenop?
wereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbolwereldbol
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
 

Lees ook:  Het vergeten lied van Toon Hermans

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down