15x de mooiste quotes over het leven

15 april 2022
1313
quotes over het leven

Loopt jouw leven helemaal op rolletjes, of heb je juist even een boost nodig in je leven? Voor beide zijn onderstaande quotes over het leven super interessant. Ze laten je even stoppen en nadenken over het leven, of geven je het zetje dat je nodig hebt. Het leven kan zo af en toe even helemaal niet meezitten. In deze tijden is het belangrijk om er aan herinnert te worden hoe mooi het leven is en wat het je allemaal te bieden heeft. Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou uit om de volgende quotes even door te nemen. Het zijn namelijk de 15 allermooiste quotes over het leven. Met deze quotes herinner jij jezelf eraan dat het niet allemaal slecht hoeft te zijn en dat je even door moet zetten. Het wordt heus weer beter.
Onderstaande quotes zijn quotes van bekende filosofen zoals Albert Einstein, geschiedkundigen,  maar ook een bekende cabaretier (Theo Maassen) en verschillende bekende schilders.

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

quotes over het leven

Kun jij maar niet genoeg krijgen van mooie quotes over het leven en andere onderwerpen? Of hebben bovenstaande quotes een nieuwe interesse bij je opgewekt? Kijk dan vooral even verder op Paradijsvogels magazine. We hebben bijvoorbeeld blogs met inspirerende quotes van Albert Einstein en Pablo Picasso. Als je geïnteresseerd bent in de manier van leven en laten leven, nodigen wij jou uit om op de pagina body and soul te kijken. Hier staan een aantal mooie artikelen over hoe mindfulness te zijn en hoe je het beste kunt mediteren.

Lees ook:  Daten na je 50e: het kan wat minder serieus

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings