De mooiste kerstbomen die je online (!) kan kopen

6 december 2020
338

Als Sinterklaas voorbij is, is het acceptabel om die fantastische kerstboom te versieren. Toch?? Om eerlijk te zijn staat die van mij er vaak al eind november.. OEPS! Ach ja, die mooie boom met prachtige zijn lichtjes en kerstballen zorgt toch wel voor heel veel sfeer in huis. Het is altijd even sleuren met materiaal en vloeken dat het toch wel wat werk is maar als hij daar dan staat is iedereen altijd super tevreden!

Om het huis toch een beetje ordelijk te houden hebben wij een kunstkerstboom: super gemakkelijk! Je hebt geen naalden die vallen, geen vervelende beestjes die in de boom zitten en zich verspreiden over je hele huis en je moet er maar één kopen! Volgend jaar kan je 'm gewoon lekker opnieuw gebruiken. Hieronder plaatsen wij de mooiste kerstbomen die je online kan kopen zodat je je huis niet uit moet!

 

MerkHoogtePrijsWaar?
Triumph Tree185 cm€145,00Bekijk op Bol.com
MaSam210 cm€79,95Bekijk op Bol.com
Top Quality Trees180 cm€119,00Bekijk op Bol.com
Merkloos65 cm€34,95Bekijk op Bol.com
Christmas gifts120 cm€22,95Bekijk op Bol.com
Christmas gifts150 cm€25,99Bekijk op Bol.com
Triumph Tree215 cm€108,99Bekijk op Bol.com
Black Box155 cm€118,99Bekijk op Bol.com
Lees ook:  Wortelrot: Hoe je het in jouw tuin kunt voorkomen en behandelen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings