De magie van het bos

8 december 2014
148

Het bos is een plek vol mysterie en fantasie. Achter iedere boom een nieuwe verrassing, een dik pak bladeren op de grond waaronder zich een hele wereld afspeelt. In het bos ontstonden de sprookjes over kabouters, trollen en elfen. Het bos is een beetje terrein van de mensen, maar vooral het domein van de dieren. Fotograaf Tvurk legt de magie van het bos vast zoals wij het nooit gezien hebben, of zoals we het ons altijd willen herinneren.
Tvurk 1 Tvurk 2 Tvurk 3 Tvurk 4 Tvurk 5 Tvurk 6 Tvurk 7 Tvurk 8 Tvurk 9 Tvurk 10 Tvurk 11 Tvurk 12Bron: tvurk.devianart.com

Lees ook:  De prachtige eilanden van West-Zweden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

Normandië in Frankrijk bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings