De magie van die paar minuten voor zonsondergang

15 april 2016
167

Waar veel mensen niet tegen de zon in willen fotograferen omdat dat vaak een donker, nietszeggend beeld oplevert, is dat precies waar fotograaf Julien Grondin zich op toelegt. In 2013 ging hij op wereldreis om van zijn fotografiehobby zijn werk te maken. "Al snel kwam ik erachter dat de foto's waarin in de zon precies recht in de camera heb, mij het meest aantrokken, aldus de 35-jarige Julien. Hij reisde van Amerika naar o.a. Rome, Bangkok en Plitvice. Dit jaar staan de Faroe-eilanden, Noorwegen en de Italiaanse Alpen op zijn programma.

Julian Grondin kiest voor zijn foto's precies dat moment wanneer de zon bijna ondergaat. Een magisch spel van kleur en licht bestrijkt de aarde voor heel even, om dan langzaam weg te zakken achter de horizon.

julian grondin julian grondin2 julian grondin4 julian grondin5 julian grondin6 julian grondin7 julian grondin8 julian grondin9 julian grondin10 julian grondin11 julian grondin12 julian grondin13

 

Lees ook:  De leukste vakantiebestemmingen voor 2023

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings