De magie van bellenblazen

20 april 2015
36

Als kind was de aantrekkingskracht van potje bellenblaas haast oneindig. Toch is bellenblazen niet alleen een tijdverdrijf voor kinderen: Su Chung Tai maakt er een kunst van. Met licht- en rook effecten maakt hij van zeep en water de meest prachtige voorstellingen, het is bijna hypnotiserend. En het inspireert om ons innerlijke kind naar de winkel te sturen en een potje ouderwetse bellenblaas te halen. Heerlijk!
 
https://youtube.com/watch?v=QseWXpkaGTYframeborder%3D0allowfullscreen
Meer zien? meld u aan voor de gratis inspiratiemail en ontvang de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Duizenden gaatjes maken eieren tot schitterende kunstwerken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings