De leukste zomerse activiteiten

16 augustus 2022
46
bbq kopen

Het is al een tijdje zomer, heb jij al een aantal leuke activiteiten gedaan? Er is nog tijd zat om wat dingen van je bucketlist te gaan doen. Sommige vinden het lastig om hun vrije tijd in de zomer op te vullen met zinvolle activiteiten. Er zijn mensen die een poosje vakantie hebben, maar niet gaan reizen en dan thuis zitten zonder enig idee wat te doen. In het begin is het nog heerlijk, dan heb je wat tijd om goed te poetsen thuis en ga je lekker chillen op de bank, maar na een tijdje wordt het wel erg saai. Dan is het tijd om wat leuke activiteiten te plannen, voor jou en ook eventueel voor je vrienden of familie. In deze blog staan een paar unieke maar zeker leuke zomerse activiteiten voor op je bucketlijst!

Bezoek een waterpretpark

Af en toe moeten we het kind in ons eens even naar boven laten komen, en dat kan nergens beter dan in een waterpretpark! De zomer is natuurlijk hét seizoen om te zwemmen, dan is het meestal ook te warm voor naar een normaal pretpark te gaan. Zoek een leuk waterpretpark, of een uniek zwembad zoals een zwembad van Center Parcs. Er zijn genoeg leuke waterparken in Nederland maar ook in Duitsland of België.

bbq kopen

Maak zelf Sangria

Je zult het vast wel kennen, het zoete alcoholische drankje met fruit er in. Sangria is het perfecte drankje voor op een zomeravond van te genieten. Er zijn restaurants die sangria in de zomer serveren, maar eigenlijk is het vrij makkelijk om dit zelf te maken. Er zijn maar een paar ingrediënten die je nodig hebt, al ligt dit wel een beetje aan het recept. De basis van sangria is altijd rode wijn hierbij wordt dan bruiswater bij toegevoegd. Er zit 1 sinaasappel aan sap in het drankje om het een wat zoetere smaak te geven. Je kunt ervoor kiezen om wat suiker toe te voegen, maar dit ligt geheel aan jou. Het belangrijkste aan de sangria is het fruit. Voeg fruit toe wat je lekker vindt, denk aan citroen, appel, peer, sinaasappel etc. Laat het fruit een tijdje trekken, voeg wat ijsblokjes toe en je hebt een overheerlijke home-made sangria!

Lees ook:  Vallende sterren kijken in Nederland | Zomerse meteorenregen

Organiseer een spellenavond

Zorg dat je tuin klaar is voor de zomer, zodat je buiten wat spellenavonden kunt organiseren. Spelletjes kunnen erg leuk zijn samen met vrienden, met een drankje erbij zoals je eigengemaakte sangria kun je er een gezellige boel van maken! Maak er ook een leuke challenge van, laat iedereen een spel meenemen en speel ze allemaal die avond. Als iedereen blijft slapen of er is een bob, zou je de spellen kunnen spelen met een soort twist met drank. Wanneer iemand verliest, moet diegene een shotje nemen bijvoorbeeld.

bbq kopen

Hou een eigen spa-dag

Jezelf verwennen mag op den duur wel hoor. Ook jij verdient een self-care om de zoveel tijd, en in je vakantie heb je daar tijd genoeg voor. Ga naar een drogisterij en haal wat maskers, crèmepjes, nieuwe make-up en ga zo maar door. Je kunt ervoor kiezen om een spa dag te houden in een professionele spa, maar het is natuurlijk goedkoper als je het zelf thuis uitvoert, en het kan net zo leuk zijn!

Geef een BBQ-feestje

Nog een hele leuke activiteit waar je je eigen Sangria bij kunt serveren. De zomer is dé tijd om buiten lekker te BBQ’en. Gewoon BBQ’en kan dan wel uiteindelijk een beetje saai worden misschien, maar ook daar is een oplossing voor! Voor deze activiteit moet je dan wel een bbq kopen, maar als je er al een hebt is een nieuwe bbq kopen niet nodig. Maak van een doodnormale avond BBQ’en een BBQ-feestje! Laat iedereen wat mee nemen voor op de bbq, en maak er een superleuke avond van!

Lees ook:  Kies het perfecte vloerkleed met deze 3 aanwijzingen

Over de auteur

WebWings

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings