De leukste ideeën voor Vaderdag!

24 mei 2022
617
scheerzeep

Moederdag hebben we achter de rug en dat betekent dat Vaderdag er weer zit aan te komen! Op zondag 18 juni is het de dag dat jouw vader of opa in het zonnetje gezet mag worden. Elke derde zondag van de maand juni mogen vaders de voeten omhoog gooien en de hele dag genieten. Het is elk jaar wel weer moeilijk om te verzinnen wat je gaat geven of gaat doen. Je kunt natuurlijk voor de cliché ideeën gaan zoals een ontbijt op bed of een cadeaubon ergens halen, maar dat wordt na een paar jaar niet meer zo speciaal. Het is belangrijk dat je jouw vader een leuke dag geeft die hij nooit meer vergeet. Weet je nog niet wat je wilt gaan doen met je vader of wat je hem gaat kopen? In deze blog hebben wij 3 leuke activiteiten en 3 leuke cadeau ideeën op een rijtje gezet!

Bierproeverij

Is je vader een bierliefhebber? Dan gaat hij een bierproeverij gegarandeerd geweldig vinden! Bij een bierproeverij kunnen jullie beide genieten van verschillende speciaal bieren en kun je erachter komen wat je vader lekker vindt, misschien dat je hem nog een flesje speciaalbier kunt mee nemen. Meestal betaal je vooraf 1 vast bedrag, kun je nog bijbestellen en zijn er snacks te bestellen.

Karten

Formule 1 fan? Dan zou je met je vader een potje kunnen gaan karten. Geef hem het gevoel alsof hij zelf in een Formule 1 race zit en ga de strijd met hem aan. Karten kan wel eens prijzig zijn voor een korte tijd, maar dit is het wel 100% waard. Kies een leuk circuit uit, buiten of binnen, en ga die baan op! Wie denk je dat gaat winnen, jij of je vader?

Lees ook:  Tuinonderhoud per seizoen: alles wat je moet weten

Golfen

Golfen is een rustgevende sport waar je vader of opa vast wel van kan genieten. Als jullie dit beiden nog niet gedaan hebben maakt dit het juist leuker. Zo kunnen jullie samen iets nieuws leren en zal het ook erg grappig zijn om elkaar te zien klungelen met die golfballetjes. Je zou natuurlijk ook voor iets anders sportiefs kunnen gaan zoals hiken, klimmen of tennissen.

Een lekker geurtje

Een cadeautje geven is altijd moeilijker dan samen iets gaan doen, maar met een lekker geurtje zit je nooit mis! Het is toch een beetje cliché, maar ja vader zal er vast heel erg blij mee zijn dat hij een nieuwe parfum of aftershave heeft, en je moeder zal het ook waarderen. Het hoeft dan ook niet per se een lekker geurtje te zijn, maar bijvoorbeeld een goede scheerzeep of baardolie is ook een leuk cadeau, als hij een baard heeft dan. Bij scheerzeep weet je ook zeker dat hij het gebruikt, aangezien bijna elke man wel scheert.

scheerzeep

Een goede fles wijn

Misschien is je vader wel een wijnliefhebber in plaats van een bierliefhebber. Dan kun je hem vast heel erg blij maken met een goede fles wijn. Een fles wijn die hij niet zo snel zelf zou kopen omdat het misschien te duur is, maar jij zou die fles voor deze speciale dag wel kunnen kopen. Hier voor zou je bijvoorbeeld naar Gal & Gal kunnen gaan, hier hebben ze veel keus en zul je vast wel een goede fles wijn vinden. Je zou er ook nog een paar mooie wijnglazen bij kunnen geven, zodat je een soort pakketje hebt.

Lees ook:  De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

Bucketlist boek

Een boek met allemaal leuke activiteiten in voor je vader om uit te voeren, dat bestaat! Een bucketlist boek speciaal voor vaders kun je online bestellen. De activiteiten kunnen van alles zijn, ook voor jullie samen om uit te voeren. Zo’n boek is helemaal niet zo heel erg duur, en je vader zal erg heel lang plezier van hebben. Bedenk wel goed of je vader het type is om dit ook daadwerkelijk met jou te gaan doen, anders kun je misschien beter voor een lekker geurtje gaan.

scheerzeep

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

5 manieren om de klantervaring te verbeteren

Rouw in diverse culturen

Zó moet het: het plannen van je volgende zomervakantie

De mooiste scooterroutes van Nederland

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down