De leukste airbnb’s op Texel

15 oktober 2021
512
Persoonlijk leiderschap

Het afhuren van een Airbnb is in de afgelopen jaren flink gegroeid.  De eerste Airbnb werd in 2008 opgericht en sinds 2015 wordt het wereldwijd gebruikt. Voordat we het hebben over de leukste Airbnbs van Texel wil je misschien eerst weten wat het is voordat je er een boekt. Een Airbnb is eigenlijk een appartement, een huisje of een kleine ruimte van een eigenaar waar jij als reiziger in kunt slapen. Hierdoor kan de eigenaar een paar extra inkomsten krijgen en heb jij als reiziger een unieke reiservaring met een persoonlijke benadering. Airbnbs bieden ook vaker hulp aan als er een ramp is gebeurd en mensen niet thuis kunnen slapen.

Nu voor de Airbnbs in Texel. Natuurlijk is Texel een leuk eiland op even op vakantie te gaan. Of je nu in de zomer of winter gaat er is altijd wat te doen en te beleven in Texel. Daarnaast is Texel altijd al een populair vakantie-eiland geweest. In Texel is ook veel te doen vooral als je een natuurliefhebber bent. Je kunt er namelijk prachtige wandelroutes maken in de natuur, en als je niet zo van wandelen houdt, kun je ook fietsen. Daarnaast is de rode vuurtoren de bezichtiging van Texel, deze kun je vinden op het witte strand. Je kan in de toren over 3 kanten van de zee uitkijken. En als je naar boven gaat, volg je de geschiedenis van de vuurtoren. De dorpjes in Texel zijn ook echt prachtig en hier liggen ook de leuke Airbnbs.

Airbnb Texel Kahakai aan zee

Airbnb Texel De Koog zijn super populair. De Koog is namelijk een van de meest toeristische dorpjes van Texel. De Airbnb Kahakai ligt ook super in het dorp. Je bent vanuit deze Airbnb zo in het centrum van De Koog, maar je bent ook zo op het strand. Perfect als je dus even snel een avondwandeling wilt maken of wilt genieten van de zonsondergang. Ook kun je hier heerlijk ontbijten en is er veel keuze. De kamer heeft ook een leuke inrichting die zorgt voor een relaxte sfeer.

Lees ook:  Boeken worden origamisculpturen

Airbnb Texel Den Burg

Een prachtig historisch pand dat ligt in hartje Den Burg. Ook Den Burg is een toeristisch dorp in Texel. Het pand van deze Airbnb is ontzettend mooi en past ook helemaal in sfeer van het dorp. De Airbnb ligt ook midden in het centrum waardoor je de leuke winkeltjes zowat om de hoek hebt liggen. De appartementjes zijn ook ruim en hebben een gezellige sfeer en het voelt echt als een thuis. Je kunt ook een heerlijk avondmaal krijgen in het restaurant, er is dus aan alles gedacht. Omdat de Airbnb ook zo midden in het centrum ligt kun je overal snel heen, ook het strand ligt in de buurt.

Airbnb Texel overnachten op de Loodsbotter Texelstroom

Als je wilt gaan voor een unieke overnachting dan is de Loodsbotter Texelstroom wat voor jou. Hier overnacht je namelijk in een boot in de haven van Texel. Als je een avontuurlijk persoon bent is dit echt iets om een keer mee te maken. Alle faciliteiten zijn ook te vinden op het schip. Het schip ligt ook op een toplocatie. Je kunt overal naar toe wandelen en met de fiets ben je zo in de toeristische dorpjes zoals De Koog en Den Burg.

airbnb texel

Airbnb Texel schapen barn in Den Hoorn

Als je meer op zoek bent naar een huisje en op een rustige plek is een schapen barn misschien wel een leuke ervaring. In dit stijlvol ingerichte huisje komt je niks te kort en heb je eigenlijk alles om het je eigen plekje te maken. Je hebt namelijk ook een eigen keuken waar je zelf lekker je eigen gerechten kan maken, en een supermarkt om de hoek maakt dit natuurlijk ook makkelijk. Het is ook een plek waar je helemaal tot rust kan komen omdat je midden in een weiland zit maar alsnog heb je een prachtig uitzicht. Je kan er ook fietsen huren en dat geeft je de mogelijkheid of zelf het eiland helemaal te verkennen.

Lees ook:  Gedicht: Wat vader ziet

Airbnb Texel LA SUD woonwagen aan de bosrand

Als je een fan bent van Tiny Houses kun je deze ook op Texel vinden. LA SUD is hier een voorbeeld van. Het kleine huis staat in de achtertuin van de eigenaar, maar je hebt alsnog genoeg privacy. Je hebt ook een eigen tuin en terras dat overgaat in bos. Dit tiny house ligt ook nog geen kilometer van het centrum van De Koog en het strand. Hierdoor heb je ook alle tijd om te wandelen door de duinen, fietstochten te maken of surfsessies te houden. Het Tiny house is minimalistisch ingedeeld, maar het voelt alsnog heel luxe.

Airbnb Texel een houten huisje met een unieke vibe

Ben je iemand die meer van bos houdt dan van strand dan is deze Airbnb echt wat voor jou. Je bent namelijk op 100 meter van het bos af waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Mocht je medereiziger nu wel meer van de zee houden ben je op 15 minuten lopen op het strand. Dit vakantiehuis is ook helemaal gemaakt in strandhuis stijl. Wat het huisje ook nog heel uniek maakt, is dat het is gebouwd van meerpalen uit de zee. Ook zijn er antieke bouwmaterialen en glas in lood gebruikt. Dit zorgt voor een unieke vibe in het huisje.

airbnb texel

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down