De kwetsbare schoonheid van Antarctica

10 juni 2015
91

Kalle Jung maakte met zijn 73-jarige vader een reis per zeilboot door Antarctica. Op dit zuidelijkste deel van de aarde lijkt het alsof de tijd stil staat. Het hele landschap is gevangen in witte en blauwe tonen, die soms zelfs naar paars neigen en zich onafgebroken ver verspreiden.
Zo nu en dan wordt het arctische stilleven onderbroken door een walvis. Jung had een droge bij zich waarmee hij deze schitterende opnames maakte, en die door de grote hoogte van filmen benadrukken hoe nietig we als mens zijn in dit deel van de aarde.

 

Lees ook:  Zeldzame sneeuwval verandert subtropisch Kyoto in een wintersprookje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings