De kunst van het lezen

18 maart 2015
316

Al wandelend lezen? Voor deze New Yorkers is het geen enkel probleem. Lawrence Schwartzwald viel het op een gegeven moment op dat mensen om hem heen op de meest interessante plekken met hun neus in een boek zaten. En wie zei dat boeken uit de mode raken?!
Van pauzehoudende buschauffeurs tot vaders achter de kinderwagen, al deze mensen gaan zo op in hun boek dat ze het niet weg kunnen leggen.
Heerlijk!
Lawrence Schwartzwald Lawrence Schwartzwald2 Lawrence Schwartzwald3 Lawrence Schwartzwald5 Lawrence Schwartzwald6 Lawrence Schwartzwald7

Lees ook:  Het Guggenheim Musem zet 200 kunstboeken online, gratis!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings