De kracht van water

3 april 2015
322

In 2007 kocht Ray Collins een fotocamera met het idee om zijn vrienden die fanatiek surfen, te fotograferen. Al snel merkte hij dat hij eigenlijk meer oog had voor de golven dan de surfers. Collins legt op bijzondere wijze de kracht van het water vast: het is voelbaar hoe de piek van de golf, die hoog boven de kijker uittorent, uit de diepe wateren oprijst.
Door jd oogharen bezien,lijken deze muren van water soms net grillige bergruggen. Inmiddels is hij een veelgevraagde fotograaf voor National Geographic, het kledingmerk Patagonia en zelfs Apple. Naast een aantal van zijn foto's vindt u hieronder een filmpje waarin Collins uitlegt wat hem drijft en hoe hij deze beelden maakt. Fascinerend om hem van de rotsen in het water te zien springen, op naar zijn volgende shot.
ray collins 1 ray collins 6 ray collins2 ray collins3 ray collins4 ray collins5 ray collins7 ray collins8 ray collins9 ray collins10 ray collins11 ray collins12 ray collins13 ray collins14

Lees ook:  De verstilde schoonheid van sneeuw en ijs

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down