De kracht van water in slow-motion

8 juli 2015
195

Vele kunstenaars lieten zich inspireren door water. Van woeste golven tot zomerse zeeën, tal van doeken zijn er mee vol geschilderd. Deze fascinatie voor water is goed te begrijpen wanneer u onderstaand filmpje bekijkt. De filmmaker zette 5 minuten van zijn mooiste materiaal vertraagd achter elkaar. Dit levert prachtige beelden op van witte, langzaam klotsende schuimkoppen tot grijsgroene watervlaktes die met kracht over elkaar uitrollen. Ook goed te gebruiken voor een alternatieve meditatie..!

Beeldmateriaal van Chris Bryan via Vimeo

Lees ook:  De klanken van de zee

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings