De kracht van het nu: deze kunstwerken verdwijnen in de golven

29 juni 2014
78

Andres Amador noemt zichzelf een 'earthscape artist': het strand is zijn canvas. Met slechts wat tuingereedschap maakt hij indrukwekkende patronen in het zand en gebruikt zijn hele lichaam voor het creëren van perfecte vormen. Wanneer hij klaar is (of nog voordat hij klaar is), verdwijnt zijn creatie weer in de golven. 
Zonde? Enerzijds wel. Maar tegelijk maakt dat de kunstwerken juist bijzonder. Door de tijdelijkheid van zijn kunstwerken benadrukt Amador de kracht van de vergankelijkheid. Het is de kunst om ervan te genieten zolang ze er nog zijn.
Zoals Amador zelf zegt:
[quote text_size="medium"]
It's the story of our lives. Our lives are not permanent, and the tide is unstoppable.
[/quote]

Andres Amador 4 Andres Amador 3 Andres Amador 2 Andres Amador 1

Lees ook:  Ingmar Heytze draagt Voor de liefste onbekende voor

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings