De kleurrijke wereld van artiest Alex Proba

5 november 2020
240

Laten we een duik nemen in de kleurrijke wereld van kunstenares Alex Proba! Ze is een multidisciplinaire ontwerper en art director uit Lüdenscheid, Duitsland. Na het volgen van verschillende opleidingen zoals bijvoorbeeld bij Design Academy in Eindhoven, ontwikkelde ze een passie voor ruimtelijk en grafisch ontwerp maar ook voor objectontwerp.

In 2011 verhuisde ze naar New York, waar ze voor verschillende bedrijven werkte. Alex Proba was Art Director bij Kickstarter en Design Director bij Mother New York. Meest recent was ze een Art Director NIKE, Global Brand.

Vervolgens richtte ze in 2013 Studio Proba op, dat zich richt op product-, grafisch, milieu- en meubeldesign en artwork. Zeker, een canvas is niet altijd nodig, Proba vertaalt haar levendige werk op elke denkbare ondergrond!

 

Photos credits: Studio Proba

@studioproba 
studioproba.com

Lees ook:  Bewegende bloemen van ijzerdraad

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down