De kleurrijke picturale wereld van Emiliano Ponzi

11 februari 2021
40

De illustraties van de in Milaan wonende illustrator Emiliano Ponzi worden gekenmerkt door indrukwekkende grafische composities met oordeelkundige lijnen, maar ook door het intrinsieke gebruik van conceptuele metaforen. Zijn ongelooflijke penseelstreek laat ons onderdompelen in een hedendaagse wereld, elk met hun eigen kenmerken. Deze illustraties, die soms opvallend zijn dankzij het gebruik van ironie, benadrukken karakters die evolueren in een kleurrijke en levendige achtergrond.

Lees ook:  Mooi van lelijkheid

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Duurzaam reizen met deze 6 tips

Waar moet je aan denken als je gaat reizen?

9 tips over wat te doen in Venlo

Tips voor een duurzaam leven

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings