De interieurtrends van 2021

11 mei 2021
231
Anhydriet egaliseren

Het afgelopen jaar hebben we veel thuis doorgebracht. Omdat we veel thuis doorgebracht hebben kan het misschien zo zijn dat je bent uitgekeken op je interieur. Het kan ook zo zijn dat je net verhuist bent en dat je een nieuw interieur wilt hebben.  2021 draait allemaal om rust, natuur en harmonie. Als dit je aanspreekt kan je hieronder verder lezen en de interieurtrends van 2021 bekijken.

Duurzaamheid en tijdloze vintage

Duurzaamheid zien we niet alleen terug in gebruikte materialen, maar ook in het hergebruiken van oude meubels.  Er wordt vaak gekozen voor tafels en stoelen van gerecycled hout en materialen van een duurzame oorsprong. Vintage wordt nu al een tijdje gebruikt. Retro stoelen zijn al een tijdje geliefde en populaire items en komen in 2021 weer terug.

Natuur en je interieur

In 2021 is natuur haast niet weg te slaan in onze interieurs. Er wordt veel gebruik gemaakt van kamerplanten om kamers levend en gezellig te maken. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals rotan, bamboe, steen, hout, neutrale kleuren en droogbloemen gebruikt in veel interieurs.

Anhydriet egaliseren

Haal lichte houtsoorten in huis

We kennen lichte houtsoorten vooral van het Scandinavische interieur design. Lichte houtsoorten zien we in 2021 meer terug in industriële woonstijlen en luxueuze interieurs. In 2021 zijn kleuren, zoals licht acacia hout, eikenhout van lichte kleur en bamboe volledig in de mode. Lichte houtsoorten zijn erg mooi in combinatie met met natuurlijke kleurtinten, zoals groen, bruin, grijs en blauw.

Anhydriet egaliseren

Door je vloer met anhydriet te egaliseren kan je ook de grijze natuurlijke kleurtint terug laten komen in jouw interieur. Je vloer met anhydriet egaliseren zorgt er ook voor dat oneffenheden weggewerkt worden en dat de vloer weer recht wordt. Het kan ook heel leuk zijn een zelf je vloer met anhydriet te egaliseren, echter kan dit vrij lastig zijn. Als je geen fouten wilt maken kan je ook een expert inhuren om je vloer met anhydriet te egaliseren. Je vloer egaliseren zorgt ervoor dat je vloer er goed en netjes bij ligt om je interieur volledig af te krijgen.

Lees ook:  Een kathedraal van licht in de botanische tuin

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings