De grootste paarden ter wereld

6 december 2014
237

Volgens de beeldhouwer zelf zijn het de grootste paarden ter wereld: dit tweetal genaamd 'The Kelpies' siert het Helix park in Falkirk (tussen Edinburgh en Glasgow). De 30 meter hoge indrukwekkend verlichte beelden vormen een ode aan de Schotse watergeesten die volgens de legende vaak de vorm van een paard aannemen. Andy Scott werkte negen jaar aan het ontwerpen en ontwikkelen van de beelden, als een symbool voor het traditionele maar tegelijk ook moderne Schotland.
The kelpies 1 The kelpies 2 The kelpies 3 The kelpies 4 The kelpies 5 The kelpies 6 The kelpies 7 The kelpies 8 The kelpies 9
Bron: thekelpies.co.uk

Lees ook:  Deze bollen van natuursteen zijn gemaakt zonder cement

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings