De goedheid van de mens

31 augustus 2015
505
goedheid van de mens

Zijn mensen van nature goed of slecht? Wetenschappers en filosofen zijn het er nog steeds ruimschoots over oneens, dus het Japanse Rode Kruis besloot een simpel experiment te doen met een aantal jonge kinderen. Wat gebeurt er als een vreemde laat een portemonnee laat vallen en papa of mama is niet in de buurt? Bekijk de film en oordeel zelf over de goedheid van de mens. Een klein tipje van de sluier: het is hartverwarmend. Want uiteindelijk doen alle kinderen... juist, het juiste.

Bekijk ook hoe 7 mensen zich geheel onbaatzuchtig inzetten voor een totale vreemde.
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Oudere stijliconen avant la lettre

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down