De essentie van een storm | Fotografie

9 april 2015
163

Mitch Dobrowner is al sinds zijn tienerjaren gefascineerd door fotografie. Toen hij na jaren reizen zijn vrouw tegenkwam en zijn bedrijf opzette, raakte het fotograferen een beetje in het slop. Drie kinderen verder inspireerden zij Mitch om zijn camera weer op te pakken, en dat deed hij. "Het voelt alsof ik op een gepassioneerde missie ben om alle jaren dat ik niet heb gefotografeerd, in te halen."
Mitch fotografeert vooral buiten in de natuur; door het maken van zijn foto's ondervindt hij een ongeëvenaard respect en eerbied voor de natuur. "Landschappen zijn levende ecosystemen. Ze bestaan al sinds lange tijd en hopelijk zullen ze ons tot ver in de toekomst overleven. Als ik aan het fotograferen ben, dan lijken tijd en ruimte bijna niet meetbaar. Het voelt dan alsof de omgeving en mijn innerlijke wereld zich even met elkaar verbinden. Met deze foto's wil ik dat gevoel laten zien."
Op Paradijsvogels Magazine laten we je een selectie van zijn 'Stormen' zien. De kracht die in deze foto's van de natuur uitgaat wordt nog eens versterkt doordat ze in zwart-wit zijn: terug naar de essentie.
Mitch-Dobrowner1 Mitch-Dobrowner2 Mitch-Dobrowner3 Mitch-Dobrowner7 Mitch-Dobrowner6 Mitch-Dobrowner5
Bekijk ook deze prachtige opnamen van een golvende storm.
Mitch-Dobrowner9 Mitch-Dobrowner10 Mitch-Dobrowner11 Mitch-Dobrowner12
 

Lees ook:  10 foto's die laten zien hoe de natuur onbedoeld prachtige kunstwerken creëert

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings