De designlampen die ecosystemen bevatten

5 mei 2021
182

Mygdal , afkomstig uit de Deense “vruchtbare grond” zijn de innovatieve designlampen van mondgeblazen glas, ontworpen door de ontwerpers Emilia Lucht en Arne Sebrantke van het Duitse atelier Nui Studio.

Niet zomaar een lamp die voor verlichting zorgt, maar "leven" voor het kleine ecosysteem dat erin zit, dat dankzij zijn lichtbron planten laat groeien als een zelfvoorzienend systeem zonder dat er zon, water en ramen nodig zijn.

Mygdal is een volledig zelfvoorzienend ecosysteem gebaseerd op de spectrale gelijkenis tussen de speciaal ontworpen LED's en zonlicht. Planten oefenen fotosynthese uit zoals ze dat in de natuur zouden doen. Met LightControl kunnen de kleur, intensiteit, tijd en duur van de verlichting eenvoudig worden bediend via smartphone of tablet.

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

design lampen

Lees ook:  Het Pieterpad bewandelen | Dit moet je weten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings