De complete evolutie van het vogelrijk in één prachtige illustratie

5 december 2015
271

Het zal niemand verbazen dat de wereld van de vogels enorm divers is: met 243 moderne vogelfamilies, een aantal prehistorische soorten en een evolutie die niet minder dan 375 miljoen jaar terug gaat. Illustrator Kim Jane was zo geïntrigeerd door de gevleugelde dieren dat ze besloot er een enorme overzichtsillustratie aan te wijden, én 2,5 jaar van haar leven. Met grote precisie (alle vogels zijn volledig natuurgetrouw en op de juiste schaal weergegeven) schilderde ze vogel voor vogel op een oppervlakte van uiteindelijk 900 (!) vierkante meter. De indrukwekkende schildering is te zien in Cornell Lab of Ornitology in New York en vormt het ultieme 'naslagwerk' voor vogelliefhebbers op één muur!
De complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels MagazineDe complete evolutie van vogels in één muurschildering | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Natuurkalender | Levensverhalen in januari

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings