Het sterrenbeeld stier: eigenschappen en karakter

2 mei 2022
2860
Sterrenbeeld stier

Ieder sterrenbeeld heeft zijn of haar eigen bijzondere eigenschappen. In dit artikel wordt er een focus gelegd op het sterrenbeeld stier en al zijn/haar goede en slechte eigenschappen. Als kleine extra wordt er ook gekeken naar welk sterrenbeeld het beste zou passen bij de stier en wat de horoscoop dit jaar voor de stier in het verschiet heeft.

Algemene kenmerken van een Stier

Personen met het sterrenbeeld stier zijn echte levensgenieters, ze houden van lekker eten en goed leven. Ook zijn deze personen vastberaden en volhardend, iets gaat op hun manier of het gaat niet. Dit heeft zijn positieve en negatieve kanten. Zo geeft de stier niet op, zelfs niet als andere dit allang gedaan hebben. Ondanks dat ze niet opgeven, nemen ze ook geen risico. Een stier is graag zeker van zijn financiën.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

Nu dat we op de hoogte zijn van de algemene kenmerken van het stier sterrenbeeld, gaan we kijken naar de positieve eigenschappen van de stier. Ondanks dat een stier graag financiële zekerheid heeft, zijn ze wel gul. Stieren zijn harde werkers met een goed gevoel voor humor. Dit laatste is misschien wel één van de meest waardevolle eigenschappen in vriendschappen en liefde. Wat daar ook goed bij werkt is dat de stier erg makkelijk is in de omgang en dat ze eigenlijk nooit uit zijn op ruzie, dit gaan ze liever uit de weg.
Een ideaal beroep voor een stier zou leraar zijn. De reden hiervoor zijn de intelligentie en het geduld van de stier. Een moeilijk vraagstuk duidelijk uitleggen is voor hen geen lastige opgave.

Lees ook:  De rustgevende aura kleur blauw
Sterrenbeeld stier

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

Zoals eerder benoemd is een stier erg vastberaden en volhardend. Heeft een stier ergens een mening over? Dan veranderen zij hoogstwaarschijnlijk niet van gedachte. Het gaan op hun manier en anders niet. Doordat een stier goed gaat op ontspanning en het nemen van rust, kan het wel eens voorkomen dat ze last hebben van uitstelgedrag en luiheid. Als ze het ergens niet mee eens zijn, of het nut er niet van inzien, blijven ze meestal liever zitten in plaats van daadwerkelijk iets te ondernemen.
Een aantal laatste en waarschijnlijk meest negatieve eigenschappen van de stier zijn; koppigheid, bezitterig zijn, te kritisch zijn, veel eisen hebben en de neiging tot manipulatie hebben.

Een stier in de liefde

Wanneer een stier een partner heeft gevonden, is hij/zij trouw en zorgzaam. Echter, wanneer er reden toe wordt gegeven, kan een stier ook bezitterig en jaloers worden. Een stier ziet zijn/haar partner als zijn/haar bezit en zal er alles aan doen om de relatie waar ze in zijn te laten werken.
Zoals eerder benoemd houdt de stier van rust. Dit moet dan ook terugkomen in de relatie en het huishouden. De stier verwacht van zijn/haar partner dat de rust onderhouden wordt. Een te druk of niet schoon huishouden is voor een stier echt niet in orde.
Als laatste is een stier geduldig naar zijn/haar partner en is hij/zij een goed luisterend oor. Doordat er geduldig geluisterd wordt naar je verhaal, is een stier vaak degene waar je naartoe gaat wanneer je even iemand nodig hebt. Ze zijn vaak een rots in de branding.

Lees ook:  Tarotkaarten leggen: zo doe je dat

Welk sterrenbeeld past bij de Stier?

Om even verder te gaan op het onderwerp een stier in de liefde, beschrijven we in deze alinea welk sterrenbeeld past bij de stier. De sterrenbeelden wat zowel vriendschappelijk als in de romantiek passen bij de stier zijn de kreeft en waterman. De kreeft en de stier zijn geen 100 procent perfecte match, maar gaan wel goed samen. Beide sterrenbeelden zijn huishoudelijk en de horoscoop van de stier en kreeft komen op veel vlakken overeen. Als je kijkt naar de dierenriem binnen de sterrenbeelden, is de stier het enige sterrenbeeld wat een kreeft gerust zou kunnen stellen wanneer dit nodig mocht zijn. Een relatie tussen personen met deze sterrenbeelden zou al snel te serieus kunnen zijn. Om de relatie wat beter te laten lopen is het belangrijk dat ze elkaars humor aanmoedigen.
Een stier en waterman zijn ook geen 100 procent perfecte match, maar dit kan het zeker wel worden. Om het te kunnen laten werken zal de stier wel met veranderingen om moeten kunnen gaan. Als dit niet lukt, is de kans groot dat de relatie ook niet gaat werken.

Sterrenbeeld stier

Jaarhoroscoop van de stier (2022)

De jaarhoroscoop van de stier wordt opgedeeld in een aantal verschillende onderwerpen. Hieronder wordt de carrière en liefde van de stier besproken van het komende jaar.

Carrière

In het begin van het jaar liggen er veel kansen tot ontwikkeling. De stier is gemotiveerd en streeft vol overgave naar zijn/haar doelen. Ben je nog opzoek naar een baan? Dan is het begin van het jaar de ideale tijd hiervoor. In het voorjaar ervaart de stier zowel mentale als fysieke kracht, dit maakt de kansen op het gebied van carrière voor de stier nog groter. De zomer zal rustig verlopen, er zal niet veel speciaals gebeuren. Echter, in het najaar is het weer tijd om je doelen te gaan na streven. In de laatste periode van het jaar durf je dan eindelijk een risico te nemen en stap je uit je comfortzone.

Lees ook:  Wabi Sabi: De betekenis van deze Japanse levensfilosofie

Liefde

In 2022 moet de stier er extra goed voor zorgen dat er stabiliteit is tussen hem/haar en de partner. Wanneer de stier dit doet zijn er veel mogelijkheden tot intieme en vooral liefdevolle momenten. De vooruitzichten voor 2022 zijn dat er goede kansen liggen om een relatie te krijgen of een nog sterkere band te krijgen met degene waarmee je een relatie hebt. Heb je een relatie? Dan is het nu dan ook de tijd om er lekker met je partner op uit te trekken. Denk hierbij aan een weekend weg of een gehele vakantie.
Echter, kunnen er momenten voorkomen waarop je niet altijd evengoed met je partner of familie om zal kunnen gaan. Probeer hier controle over te krijgen.  Respecteer je partner, blijf loyaal en dan ga je een fijn en liefdevol jaar tegemoet.

Wil jij meer weten over alle andere sterrenbeelden? Klik hier voor meer informatie hierover! Wist je dat sterrenbeelden en planeten invloed hebben op jouw persoonlijkheid? Wil je weten hoe dat komt? Klik dan hier.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Populariteit plantaardige levensstijl: waar komt het vandaan?

Het mysterie van Aurora: een natuurlijk lichtspektakel

Alles wat je moet weten: emigreren naar het buitenland!

Hollandse hoogtepunten: wat Nederland zo mooi maakt

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down