De beste Thrift Shops van Nederland

29 maart 2022
270
tweedehands kopen en verkopen

Shoppen bij winkels in de stad kan heel leuk zijn. Gezellig met je vrienden wat winkels afgaan en af en toe wat leuks uit de kledingrekken vissen. Super mooi zo’n nieuwe outfit, maar het kan af en toe best wel prijzig zijn! De mode blijft ook met de jaren veranderen en op dit moment zijn vintage kleren helemaal in. Het is dan wel moeilijk om deze kleding ergens te vinden, aangezien deze niet zomaar in de kledingzaken hangt. Gelukkig bestaan er dan nog Thrift Shops, de tweedehandswinkels waar je nog mooie pareltjes uit kunt halen voor lage prijzen. Wij zijn de mensen dankbaar die vroeger meededen aan het concept ‘tweedehands kopen en verkopen’, want door die mensen kunnen wij in 2022 nog genieten van de mode van vroeger. Het is soms wel pittig om goede Thrift Shops te vinden die ook daadwerkelijk nog mooie kleding en accessoires aanbieden. Natuurlijk moet je ook een beetje weten hoe je nou moet zoeken naar deze pareltjes, en in deze blog helpen wij jou daar al een beetje mee vooruit. Lees meer over dé beste Thrift shops in Nederland!

tweedehands kopen en verkopen

Kiloshop

Je zult er vast wel eens van gehoord hebben, de Kiloshops! Vintage winkels met een apart concept dat zich in de naam al uitlegt. Bij de Kiloshop kun je vele leuke spullen vinden zoals kleding, schoenen, juwelen en accessoires. Bij deze producten wordt er niet alleen per product gekeken naar de prijs, maar ook naar het gewicht van de stapel spullen die jij hebt uitgekozen. Stel je hebt één kilo aan spullen die je wilt afrekenen, rekenen ze een prijs voor die kilo. Elk artikel heeft een kleur sticker die een prijs representeert. De prijs van elk artikel wordt bepaald door het gewicht en de kleur van de sticker. Alle items zijn uniek en origineel. Deze winkels vindt je vooral in Amsterdam.

Lees ook:  Van de natuur genieten zonder het te schaden

tweedehands kopen en verkopen

Time Machine Vintage

De allereerste vintageshop in Amsterdam, Time Machine, is gevestigd aan de Nieuwe Hoogstraat en is een kledingwinkel die voornamelijk unieke tweedehandskleding verkoopt. De winkel heeft een super leuke sfeer die echt de vintage doet uitstralen! Time Machine heeft een groot assortiment aan jasjes, broeken, truien, blazers, jurken en ga zo maar door. De winkel verkoopt ook nog schoenen, tassen en accessoires. Snuffel naar spullen die jij leuk vindt en kijk goed of deze nog in goede staat zijn, net zoals mensen dat doen bij occasions kopen, je moet goed kijken naar de kwaliteit ook al zijn ze vintage! Al verkoopt Time Machine natuurlijk geen versleten spullen, hier wordt goed opgelet.

tweedehands kopen en verkopen

Roxy’79 Vintage

Roxy’79 Vintage heeft een heel mooi aanbod aan diverse vintage spullen, het is moeilijk om te kiezen tussen al deze pareltjes! Het is een kleine maar knusse winkel die zeker iets heeft voor ieder die er binnen loopt. Je vindt hier vooral jaren ’50 zonnebrillen, jeans broeken en sixties jurken. Het adres van de winkel is Nachtegaalstraat 36 in Utrecht. Ze zijn zeer actief op Instagram met het wekelijks posten van hun leuke producten, inspiratie en meer.

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ingrid Bergman | Dualiteit

Op vakantie naar de Malediven: activiteiten om te doen

Backpacken in Mexico: de top 5 plaatsen die je moet bezoeken

Alles wat je moet weten over oranje edelstenen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings