De ontroerende band tussen grootvader en zijn kleinkinderen | Fotografie

10 februari 2016
166

De relatie met kleinkinderen is bijzonder. De opvoedende taken voorbij is er meer ruimte om te genieten van hun kind-zijn en je van mens tot mens verbonden te voelen met een jong wezen. Mooi aan de kijk op de wereld van de hele jonge exemplaren is dat ze zonder oordeel zijn: leeftijd is voor hen totaal oninteressant, hun vragen zijn openhartig en oprecht nieuwsgierig en ze accepteren onvoorwaardelijk. Gecombineerd met de levensfase van grootouders zorgt dit vaak een bijzondere band die niet veel woorden nodig heeft.

Fotografe Alina zag dit gebeuren tussen haar kinderen en haar vader en legde hun samenzijn vast met haar camera. Wat u ziet zijn pure beelden van twee mensen die innig tevreden zijn met de ander. Het leeftijdsverschil valt helemaal weg in hun interactie - beiden voelen zich evenwaardig in de relatie. Ontroerend en mooi.

Bekijk ook: Ode aan alle moeders | Fotoserie

alina alina2 alina3 alina4 alina5 alina6 alina7  alina9 alina10 alina12 alina13 alina14

Lees ook: Wat we kunnen leren van onze kleinkinderen

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Zwangerschap is een hele ervaring!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings