De alledaagse wereld onder de microscoop

24 april 2015
171

Bijzondere dingen ontstaan vaak wanneer alledaagse zaken op creatieve wijze met elkaar worden gecombineerd. In dit geval zijn het de foto's van biochemicus Linden Gledhill. Opgeleid als wetenschapper onderzoekt hij de alledaagse wereld op microscopisch niveau.
De kunstenaar in hem maakt met speciale apparatuur foto's van olie, zeepsop, sneeuwvlokken en kleurstoffen die een uiterst kleurrijke en bijna psychedelische wereld vertegenwoordigen - laat je fantasie maar de vrije loop!
linden gledhill1 linden gledhill9 linden gledhill7 linden gledhill6 linden gledhill5 linden gledhill4 linden gledhill2

Lees ook:  Van Gogh in hernieuwd perspectief

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings