De mooiste plekken in de Dolomieten

26 mei 2021
698

De schoonheid van de Dolomieten wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. Het landschap van bergen met verschillende toppen, torenhoge, vreemde schoonheid en vele valleien Omgeven door een prachtig landschap samen met legendes van de ongerepte schoonheid van de bergen en in augustus 2009 werden de Dolomieten uitgeroepen tot werelderfgoed.

Een deel van de Alpen strekt zich uit in Noord-Italië. Het is een van de belangrijkste attracties van Italië met torenhoge toppen, steile kliffen en afwisselend smalle kloven waardoor iedereen de Dolomieten op de meest speciale momenten kan ervaren met deze niet te missen activiteit. Verbaas uw dierbaren met een onvergetelijk romantisch weekend. Dompel jezelf onder in lokale kunst en cultuur die rijk is aan oude tradities en legendes Ontdek de mooiste toeristische routes in de Dolomieten.

De favoriete bestemming van een natuurliefhebber, de Dolomieten, of Dolomiti in Italië, zijn 18 bergachtige regio's die deel uitmaken van de Noord-Italiaanse Alpen. Diepe kloven, weelderige bossen en groene valleien Vanwege zijn adembenemende schoonheid en het goed bewaard gebleven Mesozoïsche Carbonaat-platformsysteem dat meer dan 250 miljoen jaar oud is, is de beklimming naar de bergen absoluut adembenemend. Laten we eens kijken wat we zullen ontmoeten terwijl we deze natuur ontdekken

Lake Brea  

Het is gelegen in het Fanes Sennes Braies National Park met smaragdgroen water. Omringd door weelderige vegetatie en een achtergrond van pijnbomen en torenhoge kalkstenen bergen, betovert het bezoekers van de natuurlijke omgeving van het meer. Hoe heet De Parel van de Dolomieten is een andere must om te bezoeken tijdens een bezoek aan Dolomite National Park. Het is ook bekend als Prager Wildsee.

Lees ook:  Maak van je eigen foto gratis een kant & klaar borduurpatroon

Alpe di Susie, Alpe di Siusi, een dorp in de Dolomieten. Italië is niet alleen berucht omdat het de grootste alpenweiden van Europa heeft. Maar ook de flora en fauna is een ander hoogtepunt van de reis die het hart van de Dolomieten vormt. Het staat sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Toblachersee is een alpien meer. Het water is zo helder als een spiegel. Als gevolg van de berg op het water Aan het einde van het meer is een ziekenhuis te zien dat astma behandelt. Rondom het meer zijn er restaurants, skiverhuur en skipistes op korte afstand. En dit meer werd ooit gebruikt voor de Olympische Winterspelen van 1956.

Seceda is het meest spectaculaire uitzichtpunt van de Dolomieten. Die op dit punt de top van de heuvel zal zien als een harde rotsvlam Iemand gaf dus de bijnaam "Vlam bevroren in steen" Het was een glooiend grasveld. Mooi Eens in ons leven moeten we het voor eens en voor altijd komen ervaren.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met de auto door Oost-Europa reizen: wat je moet weten

Welke musical in New York moet je gezien hebben?

Akira Nakai San en zijn passie voor auto’s

Ruimte vrijhouden in je koffer? Zo doe je dat!

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down