De 7 coolste telefoonhoesjes voor jouw iPhone

5 augustus 2020
134
Telefoonreparatie Limburg

Onze telefoons… We zitten er vrijwel aan vastgeketend. Vaak met hele positieve resultaten hoor, don’t worry! Contact onderhouden, altijd een camera bij de hand en de nieuwste artikelen lezen terwijl we in de rij staan. We mogen van geluk spreken dat dat zomaar kan! Maar zoals dat wel vaker is met dingen die we veel in onze handen hebben, lijkt de levensduur van veel mobiele telefoons erg kort. Hartstikke zonde natuurlijk, want naast handig is een smartphone ook duur! Gelukkig is het heel gemakkelijk om jouw telefoon te beschermen. Namelijk, met een leuk hoesje! Laten we een kijkje nemen naar welke soort hoesjes er zijn.

Telefoonhoesje

Gel hoesjes

Gel hoesjes zijn ontzettend flexibel en zijn er in allerlei toffe kleurtjes. Een gel hoesje zit alleen om de achterkant van je iPhone heen. Hij zorgt ervoor dat de schok die je telefoon krijgt als die valt flink gedempte wordt. Een gel hoesje heeft vaak een leuke, vrolijke opdruk. Zo herken jij jouw telefoon ook uit honderden! Omdat de gel hoesjes zo flexibel zijn, kun je ze met groot gemak van de telefoon afhalen of juist erop zetten. Zo kun je ieder moment van de dag van hoesje ruilen!

Hardcase hoesjes

Een hardcase is ook alleen bedoeld voor de achterkant van jouw smartphone. Het stevige, kunststoffen materiaal van een hardcase zorgt er voor dat jouw iPhone optimaal beschermd word. Het materiaal is ijzersterk en sluit als een tweede huid aan om het toestel. Bovendien vangt de cover een harde klap of stoot op en zal deze de schade op afstand houden. Het enige nadeel van een kunststof hoesje is dat deze wat lastig te verwijderen is.

Lees ook:  Margareth van der Werf over stijl: "Ik woon al een jaar in dit blauwe pak!"

Telefoonhoesje

Book hoesjes

De naam van deze hoesjes spreekt eigenlijk al voor zich. Een book hoesje open en sluit je zoals een buik. Dit hoesje zit helemaal om jouw iPhone heen en kan met een magnetische sluiting ook dicht worden gemaakt. Vaak zit er aan de binnenkant van zo’n book hoesje ook een plek om jouw pasjes en een beetje contant geld in te stoppen. Een book hoesje kan vaak ook gebruikt worden om jouw telefoon rechtop te zetten.

Flipcase hoesjes

Een flipcase lijk heel erg op een book hoesje maar is toch net ietsje anders. Flipcases zijn over het algemeen heel dun en voornamelijk bedoeld om de voorkant van jouw iPhone te beschermen. Ook kun je ze niet afsluiten. De achterkant van jouw telefoon wordt ook ietsje beschermd omdat de flipcase aan de achterkant wel om de telefoon heen zit. Flip cases zien er altijd heel stylish uit.

Love Mei hoesjes

Tot slot Love Mei hoesjes. Deze hoesjes zijn onwijs robuust, shockproof en vaak ook waterdicht. De hoesjes zijn vaak bulky en worden over het algemeen voornamelijk gebruikt door mensen met een beroep waarbij hun telefoons flink mishandeld worden. Denk aan bouwvakkers bijvoorbeeld. Love Mei hoesjes zijn niet moeders mooiste maar hebben wel de zekerheid dat jouw telefoon absoluut niet stuk zal gaan!

Telefoonhoesje

 

Zo zie je maar. Er zijn genoeg hoesjes te vinden! Ben jij op zoek naar een iPhone SE 2 hoesje? Er zijn ontzettend veel hoesjes op de markt. Met deze handige gids hopen wij dat jij jouw ideale hoesje snel gevonden hebt!

Lees ook:  Een dromerige kroonluchter van paardenbloemen

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings