De 5 meest romantische dates

14 april 2022
247
pyllow

We genieten allemaal wel van een romantisch avondje uit met degene van wie je houdt. Als je dan ook écht verliefd bent maakt het niet uit waar je partner jou mee heen neemt, dan ben je al blij als jullie samen zijn. Alleen soms is het wel eens leuk om je partner eens te verrassen met een unieke date. Na een tijdje ben je namelijk wel uitgekeken op de bioscoopavonden en restaurants. Als je nou echte indruk wilt maken op je partner, verras je hem/haar met een originele avond voor jullie twee. Al is het af en toe wel moeilijk om te bedenken wat jullie dan kunnen gaan doen. Gelukkig staan de 5 meest romantische dates in deze blog al voor je klaar!

pyllow

Pretpark

Wat was het vroeger toch een feest als je ouders je meenamen naar de Efteling of naar Phantasialand. Geloof mij, het is nog steeds leuk om naar een pretpark te gaan, en het is al helemaal leuk als je dit met je partner kunt beleven! Het is een fantastische ervaring om samen met je partner over kop te gaan en alles bij elkaar te schreeuwen. Hoe romantisch is het dan wel niet als je voor je partner een leuk souvenir kunt kopen, of je partner een voor jou. Met een dagje pretpark kun je niet mis gaan.

 

Wellness

Een beetje stress in de relatie? Een dagje wellness doet wonderen. Als je overspannen bent door werk, de kinderen of iets anders kun je een dagje ontspanning zeer goed gebruiken. Er bestaan veel wellness plekken waar je rustig op je eigen tempo een hele dag door heen kunt lopen en in zwembaden ontspannen, in sauna’s zitten of lekker laten masseren. Het kan misschien wel wat kosten, maar je krijgt er ook iets voor terug! Je partner is je dan ook nog eens heel dankbaar.

Lees ook:  Hartverwarmend: hulp uit onverwachte hoek

pyllow

Picknicken

Je begint de dag door met z’n tweetjes naar de supermarkt te gaan en álles te pakken wat jullie lekker vinden. Denk aan cake, sandwiches, hapjes, tapas, noem maar op en dit vervolgens heerlijk op te eten in het zonnetje, op een dekentje, onder een boom. Neem wat leuke bordspellen mee die je gezellig samen op de deken kunt gaan doen. Deze date is dan ook zeer geschikt als een first-date aangezien je op deze manier elkaar het beste leert kennen.

 

Escape Room

Dit kan voor sommige koppels cruciaal zijn zoals de algemene IKEA-test: kun je met z’n twee samenwerken? Het is natuurlijk wel een leuke ervaring om dit uit te proberen en te zien hoe de ander is onder tijdsdruk. Wie weet kom je er wel achter hoe slim je partner wel niet is of hoe gestrest je partner wel niet kan zijn! Er bestaan verschillende escaperooms met thema’s zoals misdaad, detective, horror en nog veel meer. Kies er eentje waarvan je denkt dat je partner er helemaal in op kan gaan.

 

Een avondje thuis

Samen een thuisbioscoop houden, samen koken of gewoon eten bestellen en op de bank hangen, dat vinden de meeste nog het leukst om te doen, vooral omdat het zo intiem kan zijn met je partner. Misschien is het dan ook wel leuk om je partner te verrassen met een spannende toy of lingerie van pyllow. Maak er in ieder geval een avond van om nooit te vergeten!

pyllow

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings