Dat ene perfecte detail, gevangen in een foto

28 november 2014
197

Zie je schoonheid als het recht voor je staat? In het dagelijks leven zijn we soms geneigd om, in gedachten verzonken, de mooiste glinsteringen, geluiden en beelden zomaar te passeren.
Een blaadje dat vrolijk over straat dwarrelt. Een voorbijganger die naar u lacht. Een perfecte klaproos die straalt in de zon. Ziet je het? Fotograaf Terri Weifenbach ziet het: en vangt hij dat ene perfecte detail in een foto.
Terri Weiffenbach 1 Terri Weiffenbach 2 Terri Weiffenbach 3 Terri Weiffenbach 4 Terri Weiffenbach 5 Terri Weiffenbach 6 Terri Weiffenbach 7 Terri Weiffenbach 8 Terri Weiffenbach 9
Bron: terriweifenbach.com

Lees ook:  10 foto's die laten zien hoe de natuur onbedoeld prachtige kunstwerken creëert

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings