Creatieve voorstellingen van stenen

16 januari 2017
424

De wereld zit vol inspiratie - voor wie het wil zien! In het Italiaanse Fano bestaat er een spel waarbij - kinderen en volwassenen - op zoek gaan naar stenen die op iets of iemand lijken. De vader van Davide leerde hem dit spel toen hij 3 jaar oud was. Samen vonden ze zoveel mooie stenen dat ze besloten hier weer nieuwe voorstellingen van te maken.

Hoewel er ook iets moois zit in kunstwerken van een tijdelijke aard, vonden vader en zoon het toch zonde dat hun werken de volgende dag weer verdwenen in de golven en het zand. Daarom zetten ze hun verhalen van steen op houten planken zodat ze bewaard blijven.

Wie denkt dat stenen levenloos zijn, deze schitterende stenen voorstellingen bewijzen het tegendeel!

stenen verhalen2 stenen verhalen3 stenen verhalen4 stenen verhalen5 stenen verhalen6 stenen verhalen7 stenen verhalen8 stenen verhalen9 stenen verhalen10

Facebook

 

Lees ook:  Een vijf jaar durend zonneballet

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings