Schaduwen van alledaagse objecten worden olijke illustraties

19 oktober 2017
303

De Belgische filmregisseur Vincent Bal heeft niet alleen talent om films te maken, maar ook om pakkende illustraties te maken. Met schaduwen van dagelijkse objecten weet hij tekeningen te creëren met een komische twist. Zo tovert hij de schaduw van een klokhuis in een uil en die van het dopje van een beukennootje in een egel.

Vincent heeft een boek geschreven: Shadowology. Het is een ode aan de verbeeldingskracht en laat zien hoe je met schaduw leuke tekeningen kan maken. Het boek is hier verkrijgbaar. Zijn tekeningen zijn te koop via zijn Etsy webshop. Ook kan je hem volgen via Facebook en Instagram.

bal 16

bal 18

bal 19

bal 20

bal 21

bal 1

bal 6

bal 7

bal 2

bal 5

bal 4

bal 3

bal 8

bal 13

bal 9

bal 10

bal 11

bal 12

bal 22

bal 15

bal 14

Nog meer mooie schaduwkunst zien? Grafisch vormgever David Belanger heeft zijn stad voorzien van leuke schaduwkunst op straat. Van bloemen die uit een fietsenstalling lijken te ontspruiten tot een aapje die op een prullenbak zit. Hier wordt de wereld direct mooier van.

Lees ook:  (Onder)waterverf

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings