Computerles geven zonder computer ... deze man doet het!

14 maart 2018
178

Wat wij waarschijnlijk als iets onmogelijks ervaren, doet deze man uit Ghana kennelijk al jaren: computerles geven zonder dat hij of zijn pupillen daarbij een computer gebruiken ... want die is er simpelweg niet. 

Uit een sterkte overtuiging dat leerlingen heel veel kunnen leren als jij ze dat maar wilt meegeven staat Richard Appiah Akoto met veel enthousiasme voor de klas. Met krijt tekent hij op het schoolbord hele computerschermen na met alles er op en eraan zoals bijvoorbeeld een toolbar en legt vervolgens uit wat alle plaatjes en tekens betekenen.

Computerles mét computers

De foto's van de toegewijde Richard zijn op een gegeven moment over het internet gegaan en bereikten ook Microsoft. Het bedrijf heeft beloofd om Richard nieuw materiaal toe te sturen. Toch mooi dat alle leerlingen dan eindelijk hun theoretische kennis kunnen gaan toepassen in de praktijk.

computerles

computerles

computerles

Toegewijde leraren zijn een geschenk uit de hemel, onmisbaar maar helaas ook vaak schaars. Gelukkig komen er af en toe mooie berichten voorbij waar je blij van wordt. Lees bijvoorbeeld dit artikel over een Canadese lerares die haar leerlingen (en overigens iedereen die het leest) heel waardevolle woorden meegeeft aan het eind van een schooljaar.

Lees ook:  Uit het leven gegrepen | De draagdoek

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings