Christelijke gedichten

21 september 2021
2535

Christelijke gedichten komen recht uit het hart van de schrijver. Ze bieden vaak troost en houvast in sombere tijden. Maar ze geven ook hoop en liefde. Het lezen van christelijke gedichten is een moment van bezinning voor velen. Je voelt de liefde van de Heer door je lichaam stromen en het geeft net dat beetje extra dat je op dat moment zo hard nodig hebt. Christelijke gedichten hebben de bijbel als bron en het is de plek voor inspiratie. De gedichten gaan vaak over liefde, over geboorte, over goed en kwaad en over God. Ze hebben een diepe inhoud en weten je ziel te raken. Er zijn een aantal prachtige dichtbundels te koop met christelijke gedichten. Een daarvan is ‘Kleur mijn wereld’ van Hannie Piket-Schuller. De schrijfster wil mensen kleur geven aan hun bestaan en de donkere wolken wegnemen. Een echte aanrader! Wij hebben de mooiste christelijke gedichten verzameld voor jou. We hopen dat het je een moment van bezinning zal geven. Een moment van rust in deze drukke en chaotische tijden. Geef ze ook door aan mensen die steun nodig hebben en steek ze een hart onder de riem. Geniet van de mooiste christelijke gedichten van dit moment.

Korte christelijke gedichten

Korte christelijke gedichten zijn populair. Ze grijpen je meteen aan en in een paar woorden weet de dichter je ziel te raken. De mooiste korte christelijke gedichten vind je hieronder.       christelijke gedichten

Christelijke gedichten van Nel Benschop

Nel Benschop is een van Nederlands beste dichteressen en haar gedichten raken dan ook hart en ziel. In 2005 is ze op 87-jarige leeftijd gestorven. Tijdens haar leven was ze de best verkopende dichter van ons land. Haar werk is zeer christelijk, wat haar helaas niet altijd in dank werd afgenomen. Vele dichtbundels van haar zijn verschenen, waaronder ‘Benschops beste’. Een schitterend boek met het beste werk van Nel Benschop. Ze weet je keer op keer te ontroeren en daarom verdiend ze een ere plek in onze lijst.

Lees ook:  Prinses Sofia van Zweden: modelprinses?

Christelijke gedichten over afscheid

Als laatste willen we je graag nog een aantal prachtige gedichten tonen over afscheid. Christelijke gedichten over afscheid komen recht uit het hart. Ze bieden troost in zware en donkere tijden. Ze laten je even het licht in de verte zien en geven je hoop. Het verdriet wordt minder en de pijn zal verdwijnen, maar alles heeft tijd nodig. Laat deze gedichten voor even je pijn weggenemen en je verlichting bieden.

Christelijke gedichten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down