Camouflagekunst van Cecilia Paredes

20 mei 2019
352

Alleen het haar van Cecilia Paredes blijft onbeschilderd, de rest van haar lichaam verdwijnt in de achtergrond van weelderige bloemenpatronen. Paredes is van origine Peruaanse en op zoek naar 'een goede balans om in een vreemd land erbij te horen, zonder haar afkomst te vergeten'. Mooi hoe haar poses bijdragen aan een mystiek beeld, alsof we naar iets kijken dat we eigenlijk niet mogen zien.

CeciliaParedes00 CeciliaParedes9 CeciliaParedes07 CeciliaParedes6 CeciliaParedes5 CeciliaParedes4 CeciliaParedes3 CeciliaParedes2

Bron: MyModernMet

Lees ook:  CopenHill de skipiste bovenop een afvalenergiecentral

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down