Casa Atibaia: een droomhuis in de Braziliaanse jungle

13 augustus 2020
98

Creatievelingen Charlotte Taylor en Nicholas Préaud hebben hun eerste samenwerking erop zitten. Ze volgden voorbeelden uit de modernistische architectuur als Lina Bo Bardi om deze prachtige weergave te ontwerpen. Casa Atibaia is een denkbeeldig huis dat zich verschuilt in een bos in São Paulo.

In een reeks ultra-realistische beelden heeft het paar zich voorgenomen dat Casa Atibaia genesteld zou worden tussen de beboste oevers van de Atibaia-rivier in São Paulo.

Dit is het eerste samenwerkingsproject tussen Préaud, die mede-oprichter is van 3D-visualisatiepraktijk Ni.acki, en Taylor, die Maison de Sable runt, een studio die samenwerkt met een reeks beeldend kunstenaars om fictieve ruimtes te creëren.

Bron: Dezeen

Lees ook:  Waarom Scandinavisch design zo geliefd is

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings