Canna zijn bijzonder ogende lelies

8 januari 2020
289
bloembollen

Wellicht ben je op zoek naar bijzondere bloembollen. Dan zijn de canna lelies ongetwijfeld een goede keus. Deze unieke, tropische bloembollen groeien uit tot felgekleurde en prachtig gevormde planten. Deze spectaculaire bloemen, die bloeien vanaf juli tot september, zijn dan ook echte blikvangers. Wil je deze bloembollen planten? Aangeraden wordt om dat te doen vanaf april, want deze bloembollen zijn vorstgevoelig. Heb je de bloembollen geplant? Dan heb je er, net als met andere bloembollen, geen omkijken meer naar.

 

De canna lelie kan gecombineerd worden met andere planten

Stel je hebt canna knollen gekocht in gewaagd rood en felgele kleuren. Wil je deze lelies in één kleur kopen? Koop dan een kant-en-klaar bloembollenpakket in één kleur. Je kunt bijvoorbeeld een erg mooi bloembollenpakket van een vierkante meter rood of geel kopen. Wil je deze fraai gekleurde lelies combineren met andere planten? Dat is geen probleem. Deze felle lelies kunnen immers goed gecombineerd worden met andere planten. Canna lelies kunnen onder andere gecombineerd worden met Calla's, Dahlia's en Iris Garmanica. Door de canna lelie te combineren met andere planten kan de bloeiperiode worden verlengd. Wil je de canna lelie bestellen? Dan zul je eerst een keus moeten maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Canna Picasso, de Canna rood of de Canna mix. Stel je kiest voor de Canna Picasso. Dan kies je voor bloembollen die tweekleurige rode, gele of oranje bloemen geven. Wil je de Canna Picasso bestellen? Dat kun je dat natuurlijk heel eenvoudig online doen.

 

Begonia's zijn altijd prachtig

Wie op zoek is naar een prachtige plant met bloemen kan natuurlijk kiezen voor de bekende, ouderwetse begonia. Deze plant is niet alleen bekend en ouderwets. Hij geeft ook fraai bloeiende zomerbloemen. Daarom zijn het bloemen die zeker een plekje in jouw tuin verdienen. Heb je deze fraaie terras- en potplanten een mooi plekje in de tuin gegeven? Dan zorgen deze planten voor een vrolijke noot. De Begonia's, met haar bijzonder gekleurde dubbel- of enkelbloemige bloemen en een prachtig blad, vallen altijd op. Het zijn echte eyecatchers. Deze planten, die redelijk gemakkelijk te verzorgen zijn, zijn bovendien geschikt voor binnen en buiten.

Lees ook:  Zeg het aan geen mens

 

Begonia's vragen wel aandacht

Begonia's zijn, zoals zojuist is opgemerkt, vrij gemakkelijk te verzorgen. Het zijn planten die echter wel aandacht vragen. Zo moet je bijvoorbeeld weten waar je deze plant het beste kunt plaatsen. Aangeraden wordt om de Begonia's op een warme, beschutte plek te plaatsen. Heb je Begonia's gekocht? Dan doe je de Begonia's een groot plezier door ze te plaatsen op een plek met indirect zonlicht. Ze zijn overigens ook blij met een plek waar ze iedere dag van de ochtend- of avondzon kunnen genieten. Zoals je wellicht weet komen Begonia's oorspronkelijk uit de subtropische gebieden van Azië, Afrika en Amerika. Ook daar moet je rekening mee houden. Aangeraden wordt om Begonia's te planten in rijke, water doorlatende en dus vochtige grond. Je moet erop letten dat deze grond niet uitdroogt. Wil je deze fraai bloeiende zomerbloemen bestellen? Begonia's kunnen heel eenvoudig online worden besteld. Je krijgt bij jouw bestelling een duidelijke plantinstructie. Zo kan een succesvolle groei en bloei van deze zomerplant worden gegarandeerd en kun je heel lang van deze planten genieten.

 

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down