De witte paarden van de wildernis

15 augustus 2015
276
camargue paarden

Bijna sprookjesachtig zijn ze. De witte Camargue paarden die leven in de Rhônedelta in Zuid-Frankrijk. Bij geboorte zijn ze zwart of bruin, maar hoe volwassener ze worden, hoe witter deze paarden kleuren. Al duizenden jaren leven ze in totale wildernis, hoewel hun aantal in de loop der tijd flink is uitgedund: ongeveer 500 paarden zijn nog te vinden in deze oorspronkelijke habitat. Des te specialer is deze fotoserie van Irene Suchocki, die er met haar foto's naar streeft om 'oog poëzie' te maken. En dat is het.
camargue paarden camargue paarden camargue paarden camargue paarden camargue paarden camargue paarden camargue paarden camargue paarden
[hr]
Bekijk ook deze fotoserie van koeien en stieren in Afrika die elke dag op eigen gelegenheid naar het strand lopen om af te koelen.
 

Lees ook:  Sprookjesachtig: bloesem kleurt de rivier paars

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings