Buitenhotel De Vreemde Vogel | Slapen in een vogelhuisje

2865 VIEWS
Buitenhotel De Vreemde Vogel | Slapen in een vogelhuisje

Op een plek waar je het totaal niet zou verwachten ligt het meest verrassende hotel van Nederland. Als ‘paradijsvogels’ konden we Buitenhotel De Vreemde Vogel niet onopgemerkt voorbij laten gaan: in deze voormalige boerderij op de rand van Vlaardingen kun je de drukte laten voor wat het is en genieten van het authentieke buitenleven. Ideaal voor een weekend met kleinkinderen!

In De Vreemde Vogel kun je afhankelijk van je gezelschap kiezen uit verschillende buitenkamers: van een knus vogelhuisje tot ruime safaritent, en van pipowagen tot vliegtuig. Eigenaren Petra en Davy hebben een fijn gevoel voor detail: knisperend wit linnen op de bedden, in de kamers is een platenspeler aanwezig inclusief een gezellig setje lp’s – het onthaasten begint direct.

Voor de kleine gasten staan er snoepjes klaar en door de uitgebreide handleiding over wat er op de boerderij en in de omgeving allemaal te doen is, wordt meteen duidelijk dat we langer hadden moeten boeken…

vreemde vogel buitenhotel

Midden op het terrein begint namelijk een kleine vaart waar je met een roeibootje van de natuur kunt genieten, in de pizza-oven bak je zelf heerlijke pizza’s met kruiden uit eigen tuin en in de hangmatten is het prettig luieren met stapels tijdschriften.

Of – geniet gewoon van de rust op het terras van het uitnodigende tuincafé met een stuk huisgemaakte appeltaart of een broodje Vreemde Vogel

Mocht je even de benen willen strekken dan beginnen vanaf de deur diverse wandelingen door natuurgebied Midden-Delfland – een groene parel ingeklemd tussen Den Haag, Rotterdam en Delft, en op 15 minuten lopen vind je een golfbaan en een wijnboerderij. Met de fiets ben je binnen no time bij de bioscoop van Vlaardingen of de Thermen Holiday in Schiedam.

Lees ook:  12 locaties om onder de mooiste sterrenhemel te kamperen

vreemde vogel buitenhotel2.jpg

Of – geniet gewoon van de rust op het terras van het uitnodigende tuincafé met een stuk huisgemaakte appeltaart of een broodje Vreemde Vogel. Je kleine reisgezelschap vermaakt zich voorlopig nog wel even in de ingegraven duikboot op de speelweide of met de geitjes op de kinderboerderij.

Logeren in de Vreemde Vogel kan vanaf € 155 voor 2 nachten in bijvoorbeeld de Struisvogel of de Papegaai. Vanaf € 185 voor 2 nachten slaap je met 4 personen in het Vogelhuisje. Alle slaapplekken hebben privé-sanitair en komen met een uitgebreid streekontbijt en opgemaakte bedden. Voor groepen vrienden of familie heeft De Vreemde Vogel verschillende privé-weiden met buitenkamers beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.devreemdevogel.nl


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Heb jij je altijd al eens een jonkvrouw of ridder willen voelen? Overnacht in een van deze bijzondere kastelen
Boomhut overnachting: 8x een bijzonder plekje om je een te voelen met de natuur
De blauwe stad van Marokko | Overnachten
Kom thuis in de Oude Zondagschool en wandel door je eigen bos