Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

11 november 2022
585
Brievenbusbloemen

Wat is er nou leuker dan een lief kaartje ontvangen voor je verjaardag, een trouwdag of een andere speciale gelegenheid? Een boeket brievenbusbloemen ontvangen natuurlijk!

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar brievenbusbloemen worden steeds populairder! In de coronatijd is er een grotere vraag ontstaan naar het online verzenden van bloemboeketten dan ooit tevoren! Een aantal slimme ondernemers bedachten dat een boeketje bloemen ook wel door de brievenbus moest passen!

Het is natuurlijk hartstikke uniek en iets wat je niet zou verwachten om in een brievenbus te ontvangen, maar bloempost is een echte hit!. Wat is nou het geheim van dit succes? Die vraag beantwoorden wij met alle liefde in deze blog!

Waarom zijn brievenbusbloemen zo populair?

Brievenbusbloemen

Gemak

Niemand wil graag thuis wachten op een koerier of een levering missen. Als je niet thuis kunt zijn en geen buren hebt om jouw verjaardagscadeau, felicitatie of  beterschap cadeau mee te nemen. Is een bos brievenbusbloemen de bloemen de ideale uitkomst. Het is voor de koerier een fluitje van een cent en voor jou net zo makkelijk en snel geregeld!

Stuur je de bloemen als verrassingsgeschenk en weet je niet zeker of de ontvanger thuis zal zijn of niet? Dan geven brievenbusbloemen je net dat beetje extra gemoedsrust.

Vrijheid

In tegenstelling tot onze standaard boeketten zijn de bossen in de brievenbusbloemen collectie niet met de hand gebonden. Je hebt dus de vrijheid om de stelen te schikken zoals je dat zelf wil. Plaats ze allemaal in één vaas of verspreid ze over verschillende kamers van uw huis. Je eigen vindingrijkheid is de enige beperking, dus wees creatief!

Lees ook:  Het zalige nietsdoen: portretten om helemaal van tot rust te komen

Kwaliteit

Kwaliteit bloemen

Een ander voordeel van het versturen van bloemen uit de brievenbus collectie is dat de bloemen kakelvers zijn! (Ja, waarschijnlijk verser dan die van je lokale bloemist).

Deze top kwaliteit en versheid van de bloemen is te danken aan goede leveranciers en top bloemisten, er is echter nog een belangrijkere factor die mee speelt. De postbedrijven zijn tegenwoordig zo ontzettend snel in pakketten verwerken en bezorgen, dat de bloemen al bij de gelukkige ontvanger aankomen binnen 24 uur dat ze geplukt en afgesneden zijn! Ze zijn dus nog in topconditie als ze bij de ontvanger geleverd worden.

Bloemen zorgen voor sfeer en comfort

De artikelen uit de brievenbus bloemen per post kunnen op korte termijn wat sfeer en gezelligheid in jouw leven brengen of troost bieden. Het is ontzettend fijn om te weten dat er iemand is die aan je denkt. Het is echter vermeldenswaard dat veel ziekenhuizen weigeren om geschenken voorbij het bed van de patiënt te accepteren, vooral als ze groot zijn. Dit komt door zorgen over schimmelvorming, allergieën en een gebrek aan beschikbare ruimte.

Zet er een paar in jouw slaapkamer om een ontspannende sfeer te creëren voor je naar bed gaat en wanneer je wakker wordt, of op jouw kantoor om je te helpen werk gerelateerde stress te beheersen.

Bloemen bevorderen de nachtrust

Als het om slaap gaat, moet één bloem in het bijzonder worden opgemerkt. Van het lavendelaroma dat gepaard gaat met brievenbusbloemen per post is aangetoond dat het de hartslag en de bloeddruk verlaagt en je helpt te ontspannen.

Lees ook:  6 ideeën voor een feestelijke slinger met versiering uit de natuur
Lavendel

Hoe rustiger je bent, hoe gemakkelijker je in slaap valt. Natuurlijk kan lavendel op zichzelf slapeloosheid niet genezen, maar het kan wel helpen bij het ontspannen voor het slapen gaan. Je kunt zelfs een lavendelspray aanschaffen om je te helpen de hele dag kalm te blijven.

Conclusie

Brievenbusbloemen zijn een uitstekende manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een gemiste levering of het gedoe van met de hand gebonden boeketten. Je kunt ze zelf schikken zoals je wilt, en ze zijn perfect als een last minute verrassingen of een spontaan cadeautje!

Over de auteur

Kai Roterman
Hallo! Mijn naam is Kai Roterman en ik ben online marketeer bij het geweldige marketingbureau Web Wings. Na mijn stage bij het bedrijf succesvol te hebben afgerond, ben ik enorm trots dat ik er nu full time mag werken en dan ook nog eens mag schrijven voor Paradijsvogels Magazine! Ik ben dol op edelstenen, tarot leggen en het leren over verschillende spirituele stromingen. Daarnaast kan ik uren kijken naar tv shows of spelen op mijn Nintendo Switch. Ik hoop dat het lezen van mijn artikelen jullie net zo veel inspireert als het was om te schrijven!

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings