Breien op reusachtig formaat

27 december 2016
210

Insteken, omslaan, doorhalen, af laten glijden... breien is een heerlijk werkje dat goed is voor de geest. Kunstenares en ontwerpster Anna Mo was vroeg gefascineerd door de mogelijkheden van deze techniek en begon daarom haar eigen webshop met gebreide dekens. Nu zijn deze exemplaren vrij bijzonder, want ze zijn met reusachtige naalden gemaakt.

Omdat we breiwerk vooral zien met een relatief kleine steek, lijkt het alsof deze dekens voor reuzen zijn ontworpen. Elke steek is ruim 7,5 centimeter, breien gaat op deze manier wel lekker vlot 🙂

Naast de grote naalden gebruikt ze ook dikke strengen wol. De bollen verkoopt ze los, zo kun je zelf ook proberen een reusachtige deken te breien. Niet zo creatief? In haar webshop verkoopt ze dekens, sjaals en warme wolletjes voor je huisdier.

 

anna-mo anna-mo2 anna-mo3 anna-mo4 anna-mo6 anna-mo7 anna-mo9 anna-mo10 anna-mo12 anna-mo13 anna-mo14 anna-mo15 anna-o

Lees ook:  Een beestenboel van bladeren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings