Bovenop de piramides van Gizeh

21 april 2021
773

Het is niet bijzonder veilig, en het is niet bepaald legaal, maar dat weerhield Andrej Ciesielski niet om een ​​van de piramides van Gizeh te beklimmen.

Ciesielski werd vastgehouden toen hij naar beneden klom en voor verhoor naar een politiebureau werd gebracht, maar werd later zonder aanklacht vrijgelaten

Andrej, 18, reisde naar Caïro, Egypte, om de Cheops-piramide te beklimmen, beter bekend als de Grote Piramide van Gizeh. Andrej, uit München, slaagde erin om het hele 4.500 oude, 146 meter hoge monument op klaarlichte dag en binnen acht minuten te beklimmen en lang genoeg op de top te blijven om een ​​paar spectaculaire foto's te maken

 

Zijn afdaling verliep even vlot, maar op het moment dat hij weer op vaste grond stond, werd hij door de politie gepakt en voor verhoor meegenomen. 'Mij is verteld dat ik het risico van de gevangenis heb gewaagd, hoewel ik per saldo dacht dat de foto's het waard zouden zijn', zei hij. 'Het was absoluut onwerkelijk om bovenop een van de wereldwonderen te staan ​​en iets dat ik nooit zal vergeten. Ik wilde de Egyptische cultuur ervaren en dat is me zeker gelukt. '

Lees ook:  Betoverende zonnestorm

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

Afscheid nemen van een trouwe viervoeter: gedichten over het overlijden van een kat

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down