Inspiratie voor botanisch borduren

13 december 2015
655

Vers geplukte bladeren, een scherpe dunne naald, garen en creatieve inspiratie. Dat zijn de ingrediënten om botanische borduurkunstwerken te maken. De werken van Susanna Bauer bieden mooi voorbeelden om zelf mee aan de slag te gaan.  Ze werkt met natuurlijke materialen zoals bladeren, stenen en hout. Zij zegt zelf over haar werk:

Er is een evenwicht tussen breekbaarheid en kracht. Letterlijk, als het gaat om trekken van een fijne draad door een broos blad. En figuurlijk: de spanning in de menselijke verbindingen, de voorbijgaande nog levende schoonheid van de natuur.

sus1
sus2
sus3

Hillary Fayle

Ook Hillary Fayle maakt natuurkunst met o.a. bladeren. Zij zegt: "De menselijke hand is krachtig, we herstellen en verminken, creëren en vernietigen. Mijn vertrouwen in ons vermogen om een barmhartiger en doordachte toekomst te koesteren drijft me om dit werk te maken." Hieronder zie je een kleine impressie van haar bladerkunst:
hill2
hill3
hill4
hill5
hill6
hill7
hill8
Wil je meer weten over borduurkunst? Kijk dan hier.

Lees ook:  25% korting op de Vlogacademy - wat is jouw verhaal?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down