Maak van je eigen foto gratis een kant & klaar borduurpatroon

11 december 2017
3870

Of je nu borduurt, breit, haakt of knoopt, er komt een moment dat je creativiteit verder reikt dan de standaard patronen. Misschien wil je je huisdier vereeuwigen in handwerk, of een foto van een mooie herinnering die je koestert. Zelf een borduurpatroon maken is lastig, maar met deze website lukt het in een handomdraai.

Hoe het werkt

Met de gratis borduurpatroonmaker van Stitchboard kun je je fantasie de vrije loop laten. Upload een foto, uniek patroon of eigen tekst op de website en met een paar klikken verschijnt jouw printklare voorbeeld. Ook leuk om te weten: de patronen zijn beschikbaar voor borduren, breien, haken en kralen rijgen.

Inspiratie opdoen en inspireren

De actieve community van Stichboard biedt ook ruim voldoende inpiratie en gratis patronenen om mee te experimenteren. En dit is uiteraard ook de plek om jouw eigen meesterwerk te delen met het grotere publiek. Er zijn zo veel prachtige dingen die het verdienen om met liefde an aandacht vereeuwigd te worden.

De pattern wizard tovert elke foto om in een kant & klaar patroon

Hond borduur 1

Het matcht daarbij de kleuren automatisch aan de meest voorkomende kleuren wol en draad

Kat vorduur 1

Maar je kan er ook voor kiezen de kleuren handmatig in te stellen voor extra effect

hond borduur 2

Ga aan de slag met een mooie foto van man, zoon, dochter, kleinkind of de hele familie

kind borduur (zonder kleur)

portret borduur 1

portret oud (zonder kleur)

Of kies een van je mooiste natuurfoto's als borduurdpatroon

Bloem borduur 1

Natuur borduur 1

En er zijn ook altijd nog talloze websites met unieke eigentijdse borduurpatronen die verder nog niemand gebruikt heeft

Veel plezier!

Lees ook:  Een wereldreis maken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Populariteit plantaardige levensstijl: waar komt het vandaan?

Het mysterie van Aurora: een natuurlijk lichtspektakel

Alles wat je moet weten: emigreren naar het buitenland!

Hollandse hoogtepunten: wat Nederland zo mooi maakt

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down