Boomhutten zijn nog leuker in miniatuur

1307 VIEWS
Boomhutten zijn nog leuker in miniatuur

Kunstenaar en filmmaker Jedediah Corwyn Voltz maakt al 10 jaar lang attributen voor films en andere projecten. In zijn vrije tijd gebruikt hij zijn kennis en ervaring om boomhutten te maken. En dan niet zomaar boomhutten, maar miniatuurversies in kamerplanten.

Hout, zijden stoffen, kunstwerken in miniatuur aan de muur, servies op tafel en kleden op de vloer: het zijn plekken waar je als ze wat groter waren geweest ook best had willen verblijven. Op dit moment heeft Jedediah zo’n 25 exemplaren gefabriceerd, van kleine wachttorens in ‘dichte bossen’ tot compleet ingerichte hutten die doen denken aan een ecoresort in de jungle. “Dit is mijn manier om mijn liefde voor geologie een beetje in mijn werk te brengen.”

boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur  boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur


Anderen bekeken ook: Deze advocate zegde haar baan op om miniatuurmeubels te maken

emily boutard

 


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

MEER INSPIRATIE

Een sprekende beeltenis van 1 enkel ijzerdraadje
Historische afbeeldingen in een nieuw, keramisch jasje
Schoonheid versterkt schoonheid
Een werk van meer dan 1000 kunstenaars