Boomhutten zijn nog leuker in miniatuur

24 april 2016
267
boomhutten miniatuur

Kunstenaar en filmmaker Jedediah Corwyn Voltz maakt al 10 jaar lang attributen voor films en andere projecten. In zijn vrije tijd gebruikt hij zijn kennis en ervaring om boomhutten te maken. En dan niet zomaar boomhutten, maar miniatuurversies in kamerplanten.

Hout, zijden stoffen, kunstwerken in miniatuur aan de muur, servies op tafel en kleden op de vloer: het zijn plekken waar je als ze wat groter waren geweest ook best had willen verblijven. Op dit moment heeft Jedediah zo'n 25 exemplaren gefabriceerd, van kleine wachttorens in 'dichte bossen' tot compleet ingerichte hutten die doen denken aan een ecoresort in de jungle. "Dit is mijn manier om mijn liefde voor geologie een beetje in mijn werk te brengen."

boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur  boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur boomhutten miniatuur

[hr]

Anderen bekeken ook: Deze advocate zegde haar baan op om miniatuurmeubels te maken

emily boutard

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Wat jij kan doen tegen de stijgende gasprijs?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings