Bomen veroveren hun plek terug tussen de stenen

15 september 2014
44

De mens bouwt en bouwt. Soms in goede harmonie met de natuur, soms nietsontziend en zonder ontzag voor de wereld. Hoezeer wij ook onze stempel op de aarde willen drukken: het is geruststellend en op een positieve manier ook ontnuchterend om onderstaande foto's te bekijken.
Deze bomen overwinnen in rap tempo de betonnen structuren en claimen hun ruimte terug. Het lijkt wel alsof ze ons een beetje uitdagen, en zelfs triomfantelijk zijn over hun terugveroverd terrein. Ook mooi om de kracht van de structuur van de bovengrondse wortels te kunnen zien.
Het moge dan ook duidelijk zijn wie hier uiteindelijk gaat winnen..
bomen1
Beeld: worldbeyondyourown
bomen2
Beeld: Wei-Feng Xue
bomen3
Beeld: onbekend
bomen4
Beeld: Horst Kiechle
bomen5
Beeld: onbekend
bomen6
Beeld: Horst Kiechle
bomen7
Beeld: Pietro Bevilacqua
bomen8
Beeld: winnie wasono
bomen9
Beeld: Mind Virus
bomen10
Beeld: Brad Grove
 

Lees ook:  Leefprincipes van een 94-jarige hardloopkampioene

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings