Bomen in de mist

16 juli 2015
247

Fotograaf Oskar Zapirain vertoeft graag in dit beukenbos in Oiartzun in het noorden van Spanje. Dit bos is uniek vanwege de geschiedenis van houtskoolproductie in de regio. In plaats van kaalslag werden de bomen alleen gesnoeid om het bos generaties lang te kunnen behouden. De bomen hebben hierdoor relatief korte stammen en lange ledematen die als armen naar buiten schieten.
De ongereptheid van het bos, het groene mos op de stammen en de mist die tussen de takken hangt geven de foto's van Zapirain een mystieke atmosfeer. Meer van zijn foto's kun je op flickr bekijken.
Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine Bomen in de mist | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  De magie van het bos

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings