Dit romantische kerkje wordt gevormd door bladeren en bomen

2 februari 2018
168

Eerder schreven wij al een artikel over deze opmerkelijke kerk van bomen. Het project dat Barry Cox startte in 2011 is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig object dat is opengesteld voor publiek en waar zelfs getrouwd kan worden. 

Op een dag liep ik de deur uit en dacht: die ruimte heeft een kerk nodig! En zo is het allemaal begonnen.

Het filmpje hieronder is aanvulling op de foto's die wij eerder publiceerden en geeft een mooie indruk van het romantische en bijzondere bouwwerk in een prachtige omgeving. Voor het filmen is een drone gebruikt waardoor je het gevoel krijgt dat je zelf ter plekke rondkijkt. Natuurlijk kun je het kerkje ook echt bezoeken ... als je ooit van plan bent af te reizen naar Nieuw-Zeeland.

Lees ook over de Britse kunstenaar David Nash en zijn natuurkunstwerk Ash Dome. Het werk bestaat uit essen die verzorgd en getraind zijn om in de vorm van een koepel te groeien. Waar de essen precies staan is tot op de dag van vandaag geheim...

Lees ook:  Mexicanen toveren bergen plastic afval om tot een kleurrijk bos

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings