Bomen die in auto's groeien

10 augustus 2020
234

Op de site van Vintage Everyday staat een serie van tweeëntwintig foto's van verlaten auto's met bomen die erin groeien. Een fenomeen dat kennelijk vaker voorkomt dan het lijkt en dat zou worden gerechtvaardigd door het feit dat de auto een ideale plek is voor de groei van de zaden die bescherming en rust nodig hebben.

Het bekendste geval is in een bos in Noord-Georgië, meer dan 4.000 oldtimers die 32 hectare omvatten, zijn veranderd in een autokerkhofmuseum. Een nogal bijzonder museum ...

De ouders van eigenaar Walter Dean Lewis begonnen het bedrijf in 1931 als een winkel die ook auto-onderdelen verkocht. In de loop van de tijd ontwikkelde Lewis de verzameling auto's, opgeslagen in hout. Tegenwoordig ontmoeten de natuur en oude voertuigen elkaar en ontstaan ​​er moderne ruïnes.

Bron

Lees ook:  De witte paarden van de wildernis

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings